sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ja ihan sama mitä tehään, joka päivä kun on elossa, niin pitää elää

Viikko Ylläksellä meni tosi nopsaan ja oli kyllä mukavaa! Aurinko paistoi niin ihanasti joka päivä ja rinteet oli loistavassa kunnossa eli täydellistä rentoutumista ulkoilun ja liikunnan parissa, ah!:) Hirveesti en siellä kuvia napannut, kun aika meni muuhun, mutta laitan nyt pari mitä nappasin puhelimella.

JA koitin ekaa kertaa myös lumilautaa! Olin lumilautakoulussa ja siellä aattelin aluksi tuskan hiki otsalla, että noniin eihän tällasella lautapätkällä vaan voi pysyä, mutta seuraavana päivänä vuokrasin 3 tunniksi laudan ja harjoittelin lisää. Kaikkien niiden (varmasti hyvin viihdyttävien) pyllähdysten jälkeen se alkoi ihan sujua ja taisin päästä pikku rinteenpätkän alas jo kaatumattakin. ;) Joka tapauksessa mitä lumilautailuun tulee niin se Ylläksen maailman cup rinne jäi vielä odottamaan seuraavia kertoja hah!


Sananlasku kauppakuitissa... :D


Lauantaina matkustettiin kotiin 12 tuntia ja samana iltana toteutui se, mitä koko viikon (ja ehkä vähän kauemminkin) olin odottanut, nimittäin Cheekin keikka!

En ennen oo tykänny hirveesti Cheekin musasta, mutta sitten muutamat ystävät alkoi soittaa Sokka irti levyä autossa ja jotenkin se siellä autossa kuulosti ihan hyvältä. Lopulta aloinkin kuuntelemaan sitä silloin tällöin kotonakin.Vain Elämää - ohjelma ja erilaiset haastattelut, joita Cheekistä oon nähnyt on nostattanut kyseisen herran pointseja vaan entisestään ja eilisen keikan jälkeen voin sanoa, että oi voi kyllä Cheek vei tämän tytön sydämen ihan täysin!:D

Keikka oli ihan super, 45 minuuttia odotettiin tanssilattialla, mutta se kannatti. Päästiin toiseen riviin ja itse sain vielä ihan huippupaikan lavan kulmasta. Siinä vaiheessa kun olin edessä seisovaa tyttöä pidempi ja näin koko lavan, en katunut korkokenkävalintaa. ;)

Virittäydyin Cheek fiiliksiin lainaamalla Villen cäppiä!
<3


Maija otti seuraavat kuvat ja mä vähän muokkailin. :)




Arvatkaa vaan, kenen Spotifyssa soi pelkästään Liiga Music, Sokka irti, Onnen kyyneleet, Syypää sun hymyyn, Anna mä meen, Mikä siinä on.... and the list goes on!

Seuraavissa postauksissa onkin luvassa vähän erilaisia juttuja; yksi haaste ja jotain mikä sisältää tulevaisuuden haaveita. Niitä odotellessa :)

Quote Of The Day
" True confidence leaves no room for jealousy. When you know you are great, you have no need to hate. "
- Nicki Minaj





Onnittelut sinä, joka luit koko jättipostauksen!;)
-Anna




2 kommenttia:

  1. Muistan kun oltii joskus teillä ja kuuntelit koneelta cheekkiä. Sillo en osannu arvostaa sitä yhtää ja mietin et mikä siinä on nii hyvä. Vain elämää ohjelman jälkee oon alkanu fanittaa cheekkiä enemmän kun ennen. Oon menossa musiikkikeskukselle cheekin konserttii, sitä ootellessa. On se vaa jotenki nii ihana, ei hoi mitää ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti kannattaa kyllä sitä konserttia odottaa!:)

      Poista