lauantai 26. tammikuuta 2013

Kisapäivä

Tänään lähdettiin aamulla aikasin kisoihin Jalasjärvelle. Meidän seurasta lähti yhteensä 4 joukkuetta sinne, voimistelijoita ja tanssijoita. Kisat meni hyvin: yksi kulta, yksi hopea, yksi neljäs sija ja...no, yksi onnistunut esitys!
Blackoutin kanssa tanssitaan siis hiphopin ja showtanssin sekotusta ja kun kisoissa meidän kanssa samoissa sarjoissa on voimistelijoitakin niin ero niissä on aika iso. Sitä on tuomareiden aika vaikea arvioida ja meidän sijoitukset kisoissa ei oo kovin korkealla ollut, paitsi Cailapin kisoissa, joissa saatiin omassa sarjassa paras kunniamaininta :)
Ollaan tanssillisesti kehitytty tosi paljon parina viime vuotena ja sen takia tuntuu välillä turhauttavalta, kun kisatuloksissa se ei näy. Toisaalta meillä on huippuhyvä ryhmähenki, kisamatkoilla aina hauskaa ja saadaan sieltä esiintymiskokemuksia niin se loppujen lopuksi on meille tärkeintä! Se on se fiilis minkä tanssiessa saa :)

Muutama kuva Jalasjärven matkalta

Eltsu!
Tavarat aina yhtä siististi.....
Kisafiiliksiä :D
Tässä vielä näkyvissä meidän kisameikkiä.

Olin ihan kokonaan unohtanut jo yhden hyvän biisin, mutta kisoissa jollain joukkueella oli esitys siihen ja ah se tunne kun muistin, että sekin biisi on olemassa! Kyseessä siis Nicki Minaj - Marilyn Monroe :)

Nyt jatkan lauantai-iltaa The Vampire Diariesin parissa :)
-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti