maanantai 18. helmikuuta 2013

Abi-elämää 1/3

Viikon tauon jälkeen takasin linjoilla!

Viikkoon on mahtunu niiin paljon kaikkea. Oli nimittäin varsinaista abijuhlaa potkiaisten, penkkareiden ja abiristeilyn merkeissä ja päätin, että teen niistä tällasen postaussarjan :) Kuvia mulla ei ihan kauheesti ole, mutta kertoilen sitten parhaat jutut ;)

POTKIAISET

Potkiaisia vietettiin siis keskiviikkona illalla. Koko päivä oli aika touhuamista, kun piti hoidella kaikki seuraavan päivän penkkariasiatkin kuntoon. Kotona laittauduin ja kuuntelin vauhdikasta musaa fiilistä tuomaan. Päätin laittaa mustan hameen ja tuon uuden mustan topin, jonka ostin. Niiden kanssa mulla oli vielä paniikissa Seppälästä ostettu punainen clutch-laukku, joka kyllä sitten toimi ihan hyvin asun kanssa.

Potkiaisissa oli ihan hauskaa, kerran jouduin itsekin eteen dubbaustehtävän merkeissä, mutta mulla oli niinkin iso rooli etten sanonut sanaakaan :D (ei kyllä silti haittaa yhtään...)

Sieltä sitten lähdettiin kuplan kanssa (khehe Eltsu ;D) kauppaan täyttämään varastoja ja sieltä Jassulle alottelemaan porukalla. Oli kyllä hauskaa! Jassulta sitten mentiin baariin, jossa oli lähes kaikki muutkin abit. Ilta oli oikein onnistunut ja kotiuduinkin sen mukaisesti puoli kolmen jälkeen. Kotona söin ja puolen tunnin yöunilla alkoikin sitten penkkaripäivä, josta lisää myöhemmin.... ;)

Minä ja Heini potkiaisfiiliksissä <3


Palaillaan pian!
-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti