sunnuntai 24. helmikuuta 2013

"Dance is the hidden language of the soul"

Tämä viikonloppu on koostunut lähinnä neljästä asiasta; Step Up Revolution, laiskottelu, herkuttelu ja tietysti ystävät!

Perjantaina mentiin taas Eltsun ja Jassun kans salille treenaamaan ja illalla vietettiin meillä iltaa. Käytiin kaupassa hakemassa paljon syömistä (hyvästi salitreenin hyöty!) ja ostin samalla Step Up Revolution leffan, koska en ehtinyt käydä katsomassa sitä elokuvissa ja oon nähny kaikki aiemmatkin eikä tämäkään pettänyt! Ne tanssit on vaan käsittämättömän hienoja ja tanssijat supertaitavia!
Katsottiin se siis yhdessä ja juteltiin ja syötiin myöhään asti, nice!

Rakastuin niin totaalisesti tohon Candy King pahvirasiaan. Oon ihan Candy King fani ja ostan irtokarkkeja (liian) usein!
Lauantaina aamupäivällä luin kirjoituksiin = hapuilin kirjan sivuja ja oletin että se tieto vaan itekseen menee päähän, ei vaan kyllä mä oikeesti yritin....
Anyway, illalla sitten menin Maijan kanssa Janeten luo viettämään iltaa ja jälleen katsottiin Step Up. Ok myönnän, se oli mun ehdotus, mutta kuka nyt ei haluisi nähdä niitä upeita tansseja (tai sitä superhyvännäköstä miestanssijaa, joka esitti pääosaa) pariin kertaan. Janetellakin sitten vielä juteltiin ja mietittiin yhdessä kaikenlaisia juttuja ja oli ihana ilta sekin! xx


Sunnuntai on mennyt koomaillessa en oo tehnyt oikein mitään. Kuuntelin Disney soittolistoja (<3) Spotifysta, lueskelin pari enkunkielistä artikkelia Guardianista ja kävin harkoissa. Huomisesta alkaa taas rankka opiskelu, kirjotukset odottelee jo parin viikon päässä!

Rentoa sunnuntai-iltaa :)
-Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti