perjantai 22. helmikuuta 2013

Abi-elämää 3/3

Ja vielä abiristeily jäljellä tästä postaussarjasta!

Lähdettiin siis lauantaina puolenpäivän jälkeen bussilla kohti Helsinkiä, tunnelmat ei mulla itsellä olleet kovin korkeella, mutta kyllä se matka siitä ihan hyvin lähti käyntiin. Seura oli onneksi huippua!



Helsingissä meitä odotti pitkä ja tuskallinen odottelu ennen kun päästiin laivaan! Siinä oli kyllä yhden jos toisenkin hermot kireinä. Laivassa sitten löydettiin oma hytti ja lähdettiin hakemaan kaupasta jotain syömistä, pienen chillailun jälkeen alkoi laittautuminen iltaa varten. ;)

Ready 2 party! ;)



Ilta oli ihan hauska, paljon tanssittiin ja oli hyvät DJ:t, fiilis pysy yllä hyvin! Seuraava päivä olikin sitten tylsempi, kun piti jotenkin tappaa aikaa laivalla, joka oli Helsingissä vasta iltapäivällä. Bussimatka kotiin oli kyllä kokemus sekin (vai mitä, Maija! Koskas mennään uudestaan...vai mennäänkö?), mutta kotiin selvittiin ja loppuilta menikin sitten nukkuessa!

Kasvot vähän on valottunut, mutta ehkä parempi niin :D

Nyt on sitten koulut käyty lukionkin puolella kokonaan loppuun ja abi"velvoitteet" suoritettu, paitsi kirjotukset tietenkin. Tuntuu kyllä aika haikeelta (sanoinko oikeesti koulusta noin..), koska en näe enään koulukavereita ja päivien aikana ei tapahdu hauskoja kommelluksia. Nyt on lukuloman aika, ja sen jälkeen yliopiston pääsykokeet. Kuulostaa ihan liian aikuiselta, yök!






:)
-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti