keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Abi-elämää 2/3

PENKKARIT

Penkkareita edeltävänä yönä ehdin nukkua puoli tuntia ja saman yön aikana tulin myös kuumeeseen, how nice is that!

Anyway, mentiin aamulla siis puoli seiskan jälkeen hakemaan ryhmänohjaajaa ja vietiin formulasimulaattoriin. Siellä annettiin myös aamiaiskassi, jossa oli kaikenlaista herkkua. Sieltä suunnattiin koululle, jossa oltiinkin jo kahdeksan aikoihin. Koululla etsittiin uhreja, joiden naamat voisi maalata ja heitellä karkkia, mitä lähemmäs kello löi tunnin alkua niin sitä enemmänhän niitä uhreja löytyi ;)

Kuumeinen, mutta iloinen pingu valmiina penkkareihin.

Seuraavaksi kierreltiin luokissa heittelemässä vähän lisää karkkeja. Tämän jälkeen oli vuorossa koko koulun yhteistilaisuus, jossa katsottiin abivideo (joka oli mahtava!) ja jokaisen luokan pieni esittäytyminen. Yhteistilaisuuden jälkeen lähdettiin pulpetin polttoon ja sen jälkeen penkkariajelulle!

Meidän rekka ja lakanat! KUVA: HEINI, toivottavasti ei haittaa että nappasin tän tänne!:)


Abitunnelmaa

Rekan kyydissä tuli aika kylmä ja matka läheiselle kyläkoululle oli aika "hauskaa", mutta siitäkin selvittiin. Mentiin vielä ala-asteelle, jossa heittelin viimesetkin karkit innokkaille lapsille. Koululla meitä odotti siivous ja opintokirjanotteet ja sen jälkeen päästiin kotiin nukkumaan.

Päivä kokonaisuutena oli raskas, mutta silti hauska ja kiva! Tosin yhteistilaisuudessa klo 10 aamulla tuntui, että kello olisi 10 illalla, sen verran väsynyttä porukkaa oli.... mitä nyt melkein samoilla silmillä potkiaisten jäljiltä :D No, kaikki meni kuitenkin hyvin ja päivästä jäi kyllä hyvät muistot itselle! :)


3/3 tulossa pian vuorossa abiristeily, stay tuned!
-Anna

2 kommenttia: