sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lomailua ja kisailua

Muutaman päivän tauon jälkeen täällä ollaan taas!

Keskiviikkona mulla oli siis vikat kirjotukset, mutta en oikein niiden jälkeen saanu sellasta vapausfiilistä, koska kokeen jälkeen oli niin epäonnistunut olo. Mitä pidemmälle päivä silti meni, sitä paremmaksi fiilis  kuitenkin nousi ja viimeistään illalla pienten harkkojen jälkeen sain ne ihanat (muutaman päivän) lomailuajatukset! Haettiin nimittäin Jassun kanssa lomanalkajaisherkkuja kaupasta ja vuokrattiin leffa, niiden parissa vietettiin ihanan rentouttava ilta.<3



Katottiin siis Nicholas Sparksin romaaniin perustuva The Lucky One niminen elokuva. Ihania maisemia, romantiikkaa, sopivasti huumoria, Zac Efron..... tarviiko tähän nyt edes sanoo oliko se hyvä?!


Lauantaina lähdettiin Järvenpäähän kisoihin Bläksyjen kanssa. Tällä kertaa en napannut yhtäkään kuvaa, mutta pitkän ja onnistuneen päivän päätteeksi oltiin viidensiä ja paremmilla pisteillä, kuin Wasa Cupissa!:) Päivän aikana ehdittiin taas käydä suunnilleen kaikki maailman puheenaiheet läpi aina Harry Potterista, Disney-elokuviin ja rikosten rangaistuksiin!:D

Ajattelin tästä lähtien alottaa laittaa näiden postausten loppuun lainauksia tai fraaseja tai aforismeja elävöittämään näitä. Kaikki ei aina ole yhteydessä mun omaan elämäntilanteeseen, vaan voi olla myös ihan yleisesti viisaita/hauskoja/inspiroivia..... Jos laitan kuvina niitä niin ne on Weheartit.comista. :)



Quote Of The Day
"If we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives."
- Lemony Snicket

Hauskaa viikkoa!:)
-Anna

3 kommenttia:

  1. mitä oot ajatellu tehä lukion jälkeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon hakenut Joensuuhun lukemaan erityispedagogiikkaa ja lisäks luokanopettajakoulutukseen kolmeen eri kaupunkiin. Välivuoden varalle mulla ei vielä olekaan mitään kunnon suunnitelmaa, täytyy yrittää ja toivoa jos joku noista tärppäisi!:)

      Poista
    2. kiva! :) toivottavasti joku tärppää :)

      Poista