maanantai 4. maaliskuuta 2013

Please Don't Stop The Music

Viime kerralla lupasin, että erilaista postausta olisi luvassa ja tässäpä tulee. :)

Ajattelin kirjottaa mulle yhdestä tietyllä tavalla tosi tärkeestä asiasta, joka on musiikki. On muitakin samaan kategoriaan kuuluvia aiheita, kuten liikunta, ystävät ja niin edespäin, mutta tämä on nyt kokonaan omistettu musiikille. Voisin noista muista aiheista tehdä joskus erilliset jutut, mutta nyt asiaan!

Kuuntelen musiikkia siis joka päivä. En oikeestaan osaa olla yhtään päivää ilman sitä. Mun musiikkimaku on todella laaja, kuuntelen sitä ihan laidasta laitaan ja fiiliksen mukaan. En osaa (ylläriylläri) nimetä yhtä suosikki yhtyettä/artistia, mutta jos nyt tällä hetkellä pitäisi joku sanoa niin se olisi varmaankin Ed Sheeran. Äsken kuuntelin kyllä myös The Frayta, joka on kans hyvä!


Kuuntelen siis musiikkia täysin fiiliksen mukaan. Jos on energinen ja hyvä olo niin tietysti kuuntelen vauhdikasta ja menevää musiikkia ja taas vastakohtana välillä hiljaisia ja rauhallisia biisejä. En osaa tarkalleen sanoa mistä se johtuu, mutta tietyistä biiseistä on tullut mulle jotenkin tosi henkilökohtasia ja yhdistän ne automaattisesti johonkin tiettyyn tunteeseen tai hetkeen.

Yks sellanen kokemus, mikä mulle musiikista on jäänyt mieleen on kyllä ehdottomasti silloin, kun oltiin Maijan kanssa Tampereella juoksemassa puolimaratonia (tällain ohimennen mainiten ;)) ja jossain ehkä 13-15 km kohdalla olin itse aika väsähtänyt ja sovittiin, että molemmat kuunnellaan musiikkia välillä niin se anto ihan mielettömästi energiaa, kun laitoin volat täysille ja en kuullut muuta! Ihan kun jotkut uudet jalat olis tuotu mulle, se oli jotenki tosi jännää ja on sen takia jäänyt mieleen!:)

Musiikkia kuuntelen siis päivittäin; kotona ollessa, kävely- ja pyöräilymatkoilla, autossa, harkoissa, yksin treenatessa ja vaikka missä. Tähän mulla on iPod nano, joka on mulla jokapäiväisessä käytössä. En pysty illalla nukahtamaan, jossen kuuntele musiikkia ja siihenkin ipodi on loistava. En halua tietää millasessa kunnossa mun kuulo on vanhana, kun nykyäänkin liian usein nukahdan napit korville, vaikka musa soikin tosi hiljasella!

Taaas Lumialla otettu, sen kyllä huomaa...

Ettei koko postaus nyt olisi pelkkää höpinää, niin laitan tähän loppuun mun omasta mielestä hienoja kohtia eri biisien sanoista.

" Life is way too short to take it slow"  -  When can I see you again, Owl City

" Come inside for a little home-made tea, if you fall asleep at least you're next to me" - Little bird, Ed Sheeran

" Etsin sisältöä muualta, ja löydän uutta joka suunnalta"  - Viljaa, Piste Piste

" Lights will guide you home and ignite your bones" - Fix you, Coldplay

" And you will find all you need, there's so much to understand" - Look through my eyes, Phil Collins

" I see the future but live for the moment, make sense - don't it?" - Feel this moment, Pitbull

" It's not just something you take, it's given" - Stay, Rihanna

" Show you another side of me, a side you would never thought you would see" - Wild ones, Flo Rida

" Let the rain come down and wash away my tears, let it fill my soul and drown my fears, let it shatter the walls for a new sun" - A new day has come, Céline Dion

Käy varmaan ilmi aika hyvin, että kuuntelen siis suurimmaksi osaki enkunkielistä musiikkia, mutta kyllä sillon tällön joku suomalainenkin helmi löytyy!:)

:)
-Anna














2 kommenttia:

  1. sun postaukset on aina tosi mahtavia! :) vaikka ootki ihan alus täs bloggaamises, musta kirjotat jo tosi hyvin :)

    VastaaPoista